Welkom    Tickets     Concerthistorie     Fotogalerij     Reviews     DVD   Kreekproducties

Kreekproducties presenteert theatervoorstelling:

Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel

Reviews 


Enkele publieksreacties:


‘Prachtige voorstelling, echt een aanrader’


‘Wat zijn jullie belachelijk goed! GE-WEL-DIG!’ 


‘Het was fantastisch! Tot tranen toe geroerd bij het door jullie prachtig uitgevoerde ‘Bridge over trouble water'.... Genoten!’


‘Met drie generaties genoten, dank heren!’


‘Voor de tweede keer geweest! Wat een stemmen! Ik voel nog een derde keer aan komen!’ 


‘Gaaf concert! Heel goed ingeleefd in de nummers waardoor Niels en Joost mij echt wisten te 'raken’.’Pers


Noord-Hollands Dagblad

Texelse Courant 


Door Gerard Timmeraman  - 18 juni, 2016.


‘Een feest der herkenning!’. 


Noord-Hollands Dagblad


Noord-Holland opgelet, ‘Simon & Garfunkel’ komen er aan.

Door Leo van Gelderen - 14 februari, 2016.


Muziekcafé De Schalm in het West-Friese Westwoud stond zaterdagavond in het teken van ‘The Sound of Silence’, het muzikale verhaal over het roemruchte duo Simon  & Garfunkel. Het duo Joost Botman (gitaar/piano/zang) en Niels van der Gullik (zang) met steun van  drummer Bert Schipper zijn de muzikanten die het verhaal zingen en vertellen. Zij zorgden voor een première die de toets der kritiek moeiteloos doorstond.


Het trio nam twee uur lang de zaal mee langs alle ups en downs van de befaamde Amerikanen. De stemmen van Joost Botman en Niels van der Gulik passen perfect bij elkaar.  De sterke gitaarbegeleiding van Joost en het subtiele drummen van Bert Schipper deden de rest. Voor de uitverkochte zaal werd het niet alleen een feest van herkenning. Ook de hoge muzikale  kwaliteit bracht menig keer massaal de handen op elkaar. De op een groot doek begeleidende filmbeelden en de humorvolle ontspannen wisselwerking tussen Joost en Niels tijdens de verhalen tussen de liedjes door maken van ‘The  Sound of Silence’ een smaakvolle theatrale voorstelling.


Dat de heren al een sterke reputatie hebben, bleek uit de kaartverkoop. Aanvankelijk stond één optreden gepland. Maar de kaartverkoop (achthonderd kaarten binnen twee uur) ging zo snel dat er dit weekend drie keer werd opgetreden. De muzikale reputatie vloeit voort uit een eerder programma waarin ze als Cripple Creek Ferry het  werk van Crosby, Stills, Nash and Young speelden. Daarvan zetten ze een paar nummers op YouTube om vervolgens een mail van Stephen Stills te krijgen met de mededeling dat hij meer dan tevreden was. Hetgeen genoeg zegt over de muzikale kwaliteit van beide West-Friezen.